Mijn naam is Francisca en ik ben getrouwd met Henk en we wonen samen met onze 2 meiden Marley en Indy in Gelselaar ( Gelderland). Daar hebben we ook onze Cattery en kennel Marindytree.

 

 

Wij zijn eigenlijk allemaal geboren en getogen in Deventer maar hebben het stads-leven in 2007 ingeruild voor een leven op het platteland van Gelselaar. We genieten daar volop van ons gezin, de dieren, de rust, de omgeving en natuurlijk de schitterende natuur

Onze dieren groeien op te midden van ons gezin en zijn daardoor makelijk in de omgang wat voor mij van groot belang is. Uiteraard is de gezondheid, het karakter en daarmee in samenhang de socialisatie van al onze dieren voor ons erg belangrijk.Het af en toe hebben van een nestje is iedere keer weer op en top genieten van de opgroeiende kittens en de pups.

In 2008 heb ik  mijn instructeursdiploma voor hondentrainer gehaald en ik geef nu ook les op een hondenschool bij ons in de buurt Dogwise genaamd en ook bij de honden school Puppy's place in Nijkerkerveen. Dit is iets wat ik helemaal geweldig vind.

Connie Berendsen de eigenaar van Cattery Giant Maybe´s Place met wie ik een nauw samenwerkingsverband heb. Veel van onze dieren hebben hun roots bij Connie in de kennel of Cattery. Om meer hier over te weten te komen verwijs ik u graag naar www.kat-hond.nl. Daar vindt u ook onze dieren weer terug.

 

 

 

 

 

 

- Een klein stukje Gelselaar -

 

 

Top