Winterspirit Grey Desire (Yahto)

      26-2-2003 ( Engeland)  -  15-10-2012 (Gelselaar)

 

 

 

Yahto was de hond van Lineke Wegman. Door haar plotselinge overlijden werd er voor hem een nieuw en goed thuis gezocht. Ik heb hem voor het eerst gezien bij Connie. Ik vond hem gelijk geweldig. We wilden graag kijken of hij binnen ons gezin en onze roedel paste.We hebben besloten om hem een weekend bij ons te laten logeren om te kijken hoe dat ging. Hij kwam en om eerlijk te zijn is hij nooit meer weggegaan. Hij had wat tijd nodig om te aarden en zijn rust te vinden maar we zagen al snel dat het goed zou komen. In overleg met de nabestaanden van Lineke hebben we toen besloten dat hij bij ons mocht blijven wonen. We zijn daar nog iedere dag dankbaar voor.

 

 

 

 

 

Op 15 oktober 2012 hebben we helaas de moeilijke beslissing moeten nemen om onze Yahto te moeten laten inslapen. Hij is bij ons gekomen toen hij 6 was en hij was nu 9 jaar en bijna 8 maanden. Hij had een grote tumor in zijn buik. Vandaar dit moeilijke besluit. Hij heeft mij zoveel geleerd over het gedrag van honden en mee geholpen met de opvoeding van onze puppen en volwassen honden.

Lieve Yahto, we gaan je vreselijk missen en zullen je nooit vergeten. Ik hou van je grote beer. Rust zacht en de groeten aan Lieneke. Bedankt voor alles kanjer. xxx

 

 

 

 

   

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top